2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Balesetnél segítettek a szentesi katonák

Bottyán Róbert, 2023. május 11. - 20:09
Balesetnél segítettek a szentesi katonák

A MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred katonái az 5402-es út, Kiskunfélegyháza és Jászszentlászló közötti szakaszán haladva egy balesetnél nyújtottak segítséget.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az ezred tájékoztatása szerint a balesetnél Szopori Tibor zászlós és az MH Egészségügyi Központ szentesi telephelyén szolgálatot teljesítő egészségügyi szakállomány katonái, Luczné Magony Mária őrmester és Rostás Mátyás szakaszvezető működött közre.

A három katona a helyszínre érkezve megkezdte a sérült személyek elsődleges ellátását és biztosították a helyszínt az Országos Mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig.

Fotó: MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred