2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Ki kapjon Egészségügyi Díjat Csongrádon?

Bottyán Róbert, 2023. május 11. - 19:35
Ki kapjon Egészségügyi Díjat Csongrádon?

A csongrádi önkormányzat minden évben, a Semmelweis Nap alkalmából Egészségügyi Díjatadományoz. Javaslatot 2023. június 9-ig mi is tehetünk.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

)A díj adományozható azon egészségügyben dolgozó személyek, szervezetek és közösségek számára, akik, vagy amelyek az egészségügy területén hosszú időn át kifejtett, kimagasló munkásságukkal, maradandó alkotásukkal, tudományos kutatói tevékenységükkel különösképpen hozzájárultak Csongrád egészségügyi életének fejlődéséhez.

A kitüntetésre méltónak tartott személyre, vagy közösségre bárki tehet javaslatot írásban, elektronikus, vagy papíralapú formában. A javaslatnak tartalmaznia kell a javaslattevő és a kitüntetésre javasolt személy nevét, elérhetőségét (lakcím, telefonszám, email cím) a kitüntetési javaslat indokolását, egy A/4-es oldalnál nem nagyobb terjedelemben.

Ha szeretnénk javasolni valakit, akkor ide kell elküldenünk a fent kért adatokat:

  • Dr. Szarka Ödön Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény, Tóth Irén intézményvezető (Csongrád, Gyöngyvirág u. 7-9., tothiren@csongrad.hu),
  • Polgármesteri Hivatal Szociális és Lakásügyi Irodája, Vinczéné Dudás Katalin irodavezető (Csongrád, Kossuth tér 7., vinczed.kati@csongrad.hu).

Fotó: Csongrádi Egészségfejlesztési Iroda