2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Derekegyházán és Nagymágocson is várják a fogyatékkal élőket

Bottyán Róbert, 2023. május 12. - 13:44
Derekegyházán és Nagymágocson is várják a fogyatékkal élőket

A Gesztenyeliget Integrált Szociális Intézmény Csongrád-Csanád Vármegye Pacsirta Szolgáltató Központ és Támogatott Lakhatás Derekegyház, valamint Cinege Szolgáltató Központ és Támogatott Lakhatás Nagymágocs településen működő intézményének szolgáltatása bővült fogyatékkal élő kliensek részére.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az intézmény tájékoztatása szerint Derekegyház és Nagymágocs településen a Szolgáltató Központ által működtetett Nappali Ellátás és Támogató Szolgálat kezdte meg tevékenységeit. Nagykorú fogyatékkal élő személyek részére étkezéssel, vagy étkezés igénybevétele nélkül nappali ellátást biztosítunk személyi térítési díj ellenében.

A fogyatékkal élő személyek nappali ellátása a hét 5 napján, hétköznap vehető igénybe. A szolgáltatást munkanapokon 7–15 óráig biztosítják. A szolgáltatás munkaidőn túl, munkaszüneti napokon előzetes egyeztetéssel, az Intézményvezető egyedi elbírálása alapján vehető igénybe.

Fotó: a nagymágocsi közösségi ház/Csongrád-Csanád Megyei Gesztenyeliget Otthon.