2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Sztárjátékos távozott Szegedről

Bottyán Róbert, 2023. május 12. - 11:48
Sztárjátékos távozott Szegedről

A közösségi oldalán jelentette be Bogdan Radivojevic, hogy távozik a OTP Bank - Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
„Nehéz szívvel kell búcsút mondanom. Voltak hullámvölgyek, de csak a jó dolgokra fogok emlékezni! Minden jót a jövőben!”

írta angolul, majd hozzátette magyarul:

Hajrá Szeged, csak előre!

A 24.hu cikkében emlékeztet: Radivojevic 2019-ben igazolt Szegedre a Rhein-Neckar Löwentől, a magyar csapattal két bajnoki címet ünnepelhetett. A hírek szerint a francia Montpellier-hez igazolhat, de konkrétumról hivatalosan még semmit sem tudni.

A jelenlegi keretből – az edző Juan Carlos Pastor mellett – négy játékosról tudni biztosan, hova megy: Mirko Alilovic kapus a lengyel Plock, Alexander Blonz a dán GOG, Kent Robin Tönnesen a francia Paris Saint-Germain, míg Rosta Miklós a román Dinamo Bucuresti játékosa lesz.

Fotó: Bogdan Radivojevic Instagram oldala.