2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

A 90 éves Pali bácsit köszöntötték Vásárhelyen

frisshirek.hu, 2023. május 15. - 20:45
A 90 éves Pali bácsit köszöntötték Vásárhelyen

Pénteken ünnepelte 90. születésnapját Gajda Pál. Ebből az örömteli alkalomból köszöntötte a hódmezővásárhelyi önkormányzat Pali bácsit, aki jókedvűen fogadta őket.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Életéről sokat mesélt, az önkormányzati csapat megtudta, hogy egy Hódmezővásárhelyhez közeli tanyán született, testvéreivel fiatalon munkába kellett állniuk, hogy családjuk megélhetése biztosított legyen. A Nyár utcai általános iskolába járt, ekkoriban a Csomorkányi úton laktak. Később munka mellett tovább tanult, fémipari szakmát szerzett, ebben a munkakörben helyezkedett el.

Kis kitérő után Hódmezővásárhelyen helyezkedett el. Több évtizedet dolgozott szülővárosában fémnyomóként, az Elektrofémnél, majd mint termelési osztályvezető a vasipari szövetkezetnél. Nyugdíjba vonulásakor a vas- és fémipari szövetkezet elnöke volt.

Szabadidejében gyakran látogatja helyi nyugdijas klub rendezvényeit, eljár a közös kirándulásokra is. Pali bácsi születésnapját családja körében ünnepelte.

Fotó: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata