2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Az elődöntőig jutott a megyei kormányhivatal focicsapata

frisshirek.hu, 2023. május 15. - 20:15
Az elődöntőig jutott a megyei kormányhivatal focicsapata

A hétvégén 71 csapat lépett pályára a XI. KÖZIG Foci Kupa és Családi Napon Budapesten, ahol a minisztériumok, önálló szabályozó szervek, állami cégek és a kormányhivatalok munkatársai mérték össze tudásukat.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A fekete-fehér szerelésben pályára lépő Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal magabiztosan jutott tovább a csoportjából, és egészen az elődöntőig menetelt. A csapatot a végső győztes Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal alakulata állította meg, a bronzmérkőzésen pedig a Somogy megyei gárda bizonyult jobbnak egy találattal - számolt be róla a megyei hivatal.

A XI. KÖZIG Foci Kupa döntőjében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatalt győzte le büntetőpárbajban.

Fotó: Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal