2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Mórahalmi orvosi rendelő előtt élesztettek újra a mentők

Bottyán Róbert, 2023. május 16. - 08:15
Mórahalmi orvosi rendelő előtt élesztettek újra a mentők

Éppen a helyi orvosi rendelő előtt esett össze Mórahalmon az a 70 év körüli férfi, akihez hétfőn délben kérték a mentők gyors segítségét.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az ott dolgozó orvos azonnal kiszaladt és megvizsgálta a beteget, aki ekkor már nem lélegzett, így azonnal megkezdte az újraélesztését. Eközben az asszisztens értesítette a mentőket, a Szegedi Mentésirányítás pedig azonnal több mentőegységet riasztott.

A mentők perceken belül a helyszínre értek és átvették, majd emelt szinten folytatták az életmentést. Hosszasan küzdöttek a férfi életéért, amit az utcán többen reménykedve figyeltek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Fotó: Országos Mentőszolgálat