2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Életet mentett a röszkei polgárőrök vezetője

Bottyán Róbert, 2023. május 20. - 07:15
Életet mentett a röszkei polgárőrök vezetője

Turó István, a Röszkei Polgárőr Egyesület elnöke lakossági bejelentést kapott csütörtökön, hogy a település egyik ingatlanában, az udvaron valaki segítséget kér.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A helyszínre érkezve a bejelentővel bementek az ingatlan területére, ahol megtalálták a tulajdonost, aki mozdulatlanul feküdt a sárban. Nagyon nehezen tudott válaszolni a kérdésére, annyit mondott, hogy egy napja fekszik mozdulatlanul. A 84 éves emberhez mentőt hívott, valószínű, hogy átfázhatott, mert a szabad ég alatt nagyon sok eső volt az éjszaka és reggel is.

A mentők gyorsan megérkeztek, stabilizálták az állapotát és elszállították a szegedi sürgősségi osztályra. Sajnos magányos emberről van szó, ezért kerülhetett ilyen helyzetbe. Szerencse, hogy időben rátaláltunk, így sikerült megmenteni az életét - olvasható a beszámoló a polgárőrség oldalán.

Fotó: Turó István/csmpsz.hu