2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Csongrád-Csanádi mentősöket díjaztak

Bottyán Róbert, 2023. május 22. - 18:45
Csongrád-Csanádi mentősöket díjaztak

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal épületében tartott ünnepi állománygyűlést az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete. Az OMSZ megalakulásának 75. évfordulója alkalmából több életmentő is elismerésben részesült.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az eseményen a szervezet főigazgatója, Csató Gábor köszöntötte a megjelenteket. Mint kiemelte, a magyar mentők évente 40 millió kilométert tesznek meg, ehhez a dél-alföldi régió bajtársai 6 millió kilométerrel járultak hozzá.

„Nem lehet véletlen, hogy május 10-e a mentők napja, és annak idején ezen a napon jelent meg a Szózat is. A mentők ugyanis rendíthetetlen hűséggel szolgálják az állampolgárokat, amelyért nem lehetünk elég hálásak”

– méltatta az Országos Mentőszolgálat munkatársait köszöntőjében Róth Márton főispán.

Az ünnepségen díjazták a régió legkiválóbb életmentőit, regionális igazgatói dicséretet kapott Agócs Gábor, Zatykó Szabolcs, Molnár Norbert, Oltványi Mihály, Csarnó József Csaba, Malatinszki István, Makra Ferenc, Bottyán Ádám, Kozák Antal, Farkas-Szabó Renáta és Bálint Andrásné.

Fotó: Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal