2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Márki-Zay nyílt vitára hívta Lázárt

frisshirek.hu, 2023. május 22. - 15:53
Márki-Zay nyílt vitára hívta Lázárt

Mivel a Fidesz folyamatosan olyan vádakkal támadja ellenfeleit (köztük engem is), amiket pont ők és a hozzájuk kötődő személyek követtek el, ezért pár nappal ezelőtt nyilvános vitára hívtam Lázár Jánost - írta közösségi oldalán Hódmezővásárhely polgármestere.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az MMM elnöke hozzátette, amennyiben ő gyáva lenne eljönni, beéri helyettesével, Csepreghy Nándorral is. Ugyanakkor nincsenek illúziói a bátorságukat illetően, hiszen ,,például a helyi Fidesz frakció is gyáva módon futamodott meg az általuk kezdeményezett rendkívüli testületi ülésről múlt héten" - jelentette ki a polgármester, erről írtunk a Friss Híreken is.

Márki-Zay reméli, lesz legalább egy abból a ,,133 bátor emberből”, aki ki mer állni egy nyilvános vitára, ahol végre választ kaphatunk olyan kérdésekre például, hogy ki a felelős azért, hogy Hódmezővásárhely nem kapja meg az őt megillető támogatásokat, vagy hogy miért lett Vásárhely a Modern Városok Program legnagyobb vesztese.

Fotó: Márki-Zay Péter Facebook oldala