2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Barcelona nevelést igazolt a Szeged

Bottyán Róbert, 2023. május 23. - 19:15
Barcelona nevelést igazolt a Szeged

Az OTP Bank-Pick Szeged a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 1+1 évre szóló szerződést kötött a spanyol válogatott beállójával, Carlos Molina Cosanóval.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A 2010-2011-es szezonban tagja volt a Barca együttesének, majd előbb az Aragon, a Huesca, és a Logrono játékosa lett. A 2017-2018-as szezonban igazolt külföldre, két idényt a német Magdeburg csapatánál töltött, majd a portugál Benfica játékosa lett. A 2020-2021-es idényt már az ukrán Motor Zaporizzsja együttesénél töltötte, onnan érkezik Szegedre. Végigjárta a ranglétrát, az U18-as spanyol válogatottól a felnőtt csapatig minden korosztályos együttesben szerepelt.

,,Nagy öröm számomra, hogy egy újabb komoly kihívás vár majd rám, egy Európában jegyzett klubban folytathatom a pályafutásomat, és egy olyan városban szerepelhetek, ahol imádják a kézilabdát. Nagyon várjuk a családommal a bemutatkozást, azt, hogy Szegeden legyünk. Harcos játékos vagyok, számomra mindig fontos a csapatérdek, ezért küzdök minden meccsen. Szeretnék győzelmeket elérni új állomáshelyemen, komoly céljaim vannak, engem minden meccsen ez hajt. Tudom, hogy milyen csodálatos a szegedi közönség, micsoda hangulat van a PICK Arénában, már most várom, hogy végre kifuthassak a pályára ebben a csodás létesítményben"

nyilatkozta Carlos Molina Cosano.

Fotó: pickhandball.hu