2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Csányi Sándoréknál nyit számlát a makói önkormányzat

Bottyán Róbert, 2023. május 23. - 20:15
Csányi Sándoréknál nyit számlát a makói önkormányzat

A Raiffeisen-től az OTP-hez megy a makói önkormányzat és az intézményei, költségcsökkentés és megközelíthetőség miatt. A bankváltásról a szerdai testületi ülésen szavaznak.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az előterjesztés szerint a polgármesteri hivatal, az Egyesített Népjóléti Intézmény, a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum, valamint a Makói Óvoda a Raiffeisennél vezeti a számláját. A díjak felülvizsgálata során megállapították, hogy a Csányi Sándor vezette OTP Bank kedvezőbb ajánlatot adott a mostani költségekhez viszonyítva. Valamint nekik van Makón fiókuk, ellenben a Raiffeisennel, így az ügyintézés miatt is indokolt a váltás.

A határozat szerint a váltás augusztus elsejétől történik meg. Való igaz, a legközelebbi Raiffeisen Szegeden, vagy Hódmezővásárhelyen található, míg az OTP nincs 300 méterre a polgármesteri hivataltól.

Fotó: Kossuth Lajos és a makói városháza/a szerző felvétele.