2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 19o - 19o
Az ország 19 megyéjében

Egy 95 éves lakost köszöntöttek Hódmezővásárhelyen

Bottyán Róbert, 2023. május 23. - 19:45
Egy 95 éves lakost köszöntöttek Hódmezővásárhelyen

Török Andrásné Huszka Anna ma töltötte 95. születésnapját és ragaszkodott hozzá, hogy a polgármester köszöntse. Márki-Zay Péter egy csokor virággal és a szokásos, Orbán Viktor által aláírt emléklappal érkezett hozzá.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Anna néni elmesélte, hogy 62 éves koráig élt a Békés megyei Kaszaperen, utána költözött Vásárhelyre. Férjével 1948-ban házasodtak össze és éltek nagyon boldog kapcsolatban harminckét évig, azóta megözvegyült. Házasságukból két lányuk született, az egyikük Hódmezővásárhelyen él, másikuk Orosházán, három unokája van, egyikük Olaszországban lakik.

Anna néni nagyon szeretett olvasni és kézimunkázni, ám szemének romlásával ezeket a tevékenységeket sajnos már nem tudja végezni. Nagyon hálás szerető családjának, akik nagy gondoskodással veszik körül. Anna néni boldogan mesélte, hogy hétvégén is ünnepelni fognak, akkor érkezik majd a tágabb család.

Azt is közölte, hogy szeretne élni még száz éves koráig és a polgármesternek, valamint a sajtóban dolgozóknak is nagyon örült, megköszönte, hogy ennyien felköszöntötték. A polgármester mosolyogva jegyezte meg, hogy ha tudták volna, hogy ez ilyen örömöt okoz, kétszer ennyien mentek volna.

Fotó: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata