2023.06.08., csütörtök - Medárd
Szeged: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Rangos elismerést kap egy makói pedagógus

frisshirek.hu, 2023. május 25. - 08:15
Rangos elismerést kap egy makói pedagógus

Ismét az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola pedagógusa kapja a Tessedik Sámuel díjat - számolt be róla az intézmény.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az iskola tájékoztatása szerint Szabó Edit igazgatóhelyettes kapja idén a megtisztelő Tessedik Sámuel díjat Nagy István agrárminisztertől a folyamatosan magas színvonalú, kiemelkedő oktatási tevékenységéért. Ez a legmagasabb elismerést, amit az Agrárminisztérium adhat pedagógusnak, ezt Budapesten adja át a miniszter június elsején, pedagógusnap alkalmából.

2020-ban maga az iskola igazgatója, Horváth Zoltan kapta meg a díjat, 2022-ben pedig a nyugdíjba vonuló Sisák Tibor és Kiss Irén pedagógusok.

Fotó: Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola