2023.09.30., szombat - Jeromos
Szeged: 23o - 23o
Az ország 19 megyéjében

Közvetlenül vonatozhatunk a Balatonra Szegedről

frisshirek.hu | 2023. június 15. - 08:15
Közvetlenül vonatozhatunk a Balatonra Szegedről

Június 17-én, szombaton életbe lép a MÁV-Volán-csoport nyári főszezoni menetrendje. A magyar tengerhez utazókat sűrűbb közlekedéssel és magasabb színvonallal kiszolgáló menetrend augusztus 27-ig lesz érvényben, és a szeptember végéig tartó utószezoni menetrend követi majd

A társaság tájékoztatása szerint idén is közlekedik a Szegedet és Kecskemétet Balatonszentgyörggyel összekötő Aranyhíd expresszvonat. A járat Szeged és a Balaton déli partja között naponta közlekedik Kiskunfélegyháza, Kecskemét és Cegléd érintésével. A vonatban 2. osztályú (nem légkondicionált) és 1. osztályú légkondicionált kocsik közlekednek. Az 1. osztályú kocsikban konnektor, fedélzeti internet (wifi) és tágasabb lábtér is az utasok kényelmét szolgálja a hosszú távú utazás során.

A vonaton helyjegy váltása kötelező, a Balaton partja mentén felármentes. A nagy befogadóképességű kerékpárszállító kocsiban hétköznap 9, hétvégén 25 kerékpár szállítható. A vonaton kerékpárjegy és kerékpárhelyjegy váltásával lehet a bicikliket szállítani.

Fotó: MÁV-csoport