2023.09.30., szombat - Jeromos
Szeged: 23o - 23o
Az ország 19 megyéjében

Hétfőtől javítják a Móra Ferenc-hidat az M43-ason

Bottyán Róbert | 2023. június 17. - 09:15
Hétfőtől javítják a Móra Ferenc-hidat az M43-ason

Az M43-as autópálya Móra Ferenc Tisza-hídjának dilatációs szerkezetét javítják a szakemberek 2023. június 19-tő, hétfőtől várhatóan két héten át. A munkavégzés két ütemben történik az autópálya Nagylak felől az M5 autópálya felé vezető oldalán, egyszerre csak egy forgalmi sávot érintve. Ezalatt a közlekedők sávzárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak a szakaszon - tudatta a Magyar Közút.

A társaság a munkaterület környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjunk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használnunk, hogy az optimális útvonalunkat megtervezhessük.

A dilatáció tágulási hézagot jelent, a dilatációs szerkezet pedig a híd alakváltozásait felvenni képes, a dilatációs hézagot lefedő, forgalmi terhelést viselő szerkezet.

Fotó: A-Híd Zrt.