2023.09.30., szombat - Jeromos
Szeged: 23o - 23o
Az ország 19 megyéjében

Ingyenes lakossági LED-csereprogram indult Hódmezővásárhelyen

frisshirek.hu | 2023. június 19. - 18:45
Ingyenes lakossági LED-csereprogram indult Hódmezővásárhelyen

A hódmezővásárhelyi önkormányzat a CYEB jóvoltából ingyenes LED-izzó programot hirdetett a lakosság számára. A program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak LED-ekhez és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra.

A programban történő részvétel feltétele, hogy az ingyenesen megkapott LED-ek a jelentkezéskor megadott háztartásban használatba kerüljenek és ott minimum 2 év használatban legyenek. A jelentkezéshez szükség lesz a regisztrálandó háztartás villanyszámlájára, a szerződéskötéshez szintén kellenek a szerződő fél (villanyszámla előfizető) személyazonosságának igazolásához szükséges dokumentumok, azaz személyi igazolvány és hódmezővásárhelyi lakcímkártya.

A sikeres regisztrációt követően, szeptember 1-je után az önkormányzat felveszi a kapcsolatot a jelentkezőkkel a megadott elérhetőségek valamelyikén, akkor lehet átvenni az igényelt LED-eket. A regisztrációs időszak július 15-én zárul, jelentkezni ezen a linken lehet.

Fotó: Pixabay