2023.09.30., szombat - Jeromos
Szeged: 23o - 23o
Az ország 19 megyéjében

Kedvezményes fürdőbelépővel várják a mentőket a mórahalmi fürdőben

Bottyán Róbert | 2023. június 22. - 15:15
Kedvezményes fürdőbelépővel várják a mentőket a mórahalmi fürdőben

A város és a Szent Erzsébet gyógyfürdő 50 %-os, azaz jelenleg 2200 Ft-os belépővel hálálja meg az Országos Mentőszolgálatnál dolgozók munkáját - mondta el sajtótájékoztatón Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere.

Hozzátette, a magyar egészségügy napjához kapcsolódva pedig a Magyar Fürdőszövetség és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara együttműködésének eredményeképpen július 1-jén a kamarai tagsági igazolvánnyal érkező egészségügyi dolgozók és családtagjaik szintén féláron látogathatják a kezdeményezéshez csatlakozó mórahalmi fürdőt.

A polgármester felhívta a figyelmet arra, hogy már eddig is 50 %-os jeggyel mehettek be a fürdőbe a Belügyminisztérium munkatársai, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének, a Vakok és Gyengénlátók Csongrád-Csanád Megyei Egyesületének és az Autisták Országos Szövetségének tagjai, ahogy már az Országos Mentőszolgálat dolgozói is, a jogosultságot bizonyító igazolványuk felmutatásával. Terveik szerint ősszel a pedagógusok részére is kialakítanak egy kedvezményrendszert, ezzel is megköszönve áldozatos munkájukat.

Dr. Irinyi Tamás, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megyei elnöke megköszönte a város ajándékát, Gera Zsolt, a Mórahalmi és Ruzsai Mentőállomás vezetője 8500 bajtársa nevében fejezte ki háláját.

Fotó: morahalom.hu