2023.12.04., hétfő - Barbara, Borbála
Szeged: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Súlyos balesetet szenvedett az ismert palesztin cégvezető Budapest mellett, miután halálos fenyegetéseket kapott

frisshirek.hu | 2023. november 20. - 11:00
Súlyos balesetet szenvedett az ismert palesztin cégvezető Budapest mellett, miután halálos fenyegetéseket kapott

Elítélte a Hamász támadását, emiatt támadták őt.

Oszlopnak rohant autójával Budapest és Fót között Melhem Saad, a Pizza King tulajdonosa. Az üzletembert a Blikk jelentése szerint lelkileg súlyosan megviselték a támadások, amik azért érték, hogy másképpen nyilatkozott a Hamász október 7-ei izraeli vérengzéséről, mint más palesztinok.

A férfi a lap szerint a balesetben eszméletét vesztette. Súlyos agyrázkódást szenvedett, a váci kórházban tért magához és még mindig ápolják. Saad rendszeres szereplője közéleti műsoroknak, és a lap egy meg nem nevezett közeli ismerősétől úgy tudja, kiborították a nyilatkozatai miatti támadások, és ez a lelki teher is szerepet játszhatott a balesetben.

Néhány napja egy interjúban elítélte a mészárlást, amit a Hamász palesztin szervezet hajtott végre a jelenleg az izraeli hadsereg támadásait megszenvedő Gázai övezetből kiindulva Izrael területén. Arról is hosszasan beszélt, hogy jó ideje szimpatizál a magyar kormánnyal, és rengeteg kritikát kap, amiért a Fidesz szavazója és ezt nem titkolja.

Ezt az Ultrahang YouTube csatornának adott interjút nevezte meg az ismerős, mint azt, ami hozzájárulhatott a balesethez. Saad sok rosszindulatú megjegyzést, sőt fenyegetéseket is kapott az interjú miatt.